За мен

orange-apple

Заповядайте, влезте! Благодаря ви, че дойдохте в този блог. За мен е радост, че имам възможността да обменя мисли с вас по различни теми, които ни вълнуват, вървейки по пътя. Ще бъда щастлив да помогна на всеки един от вас да получи своите важни лични прозрения. А защо не заедно да направим онези малки вълнички, които да предизвикат благоприятни промени и в колективното съзнание.

Тук може би е редно да се представя. Когато ме помолят да го направя, това е повод да се замисля колко дълъг път трябва да извърви човек понякога, за да натрупа достатъчно основания да каже „Аз съм това, което съм“. Именно за този път говоря в моя блог. И макар че ще разказвам историите си за пътя от различни гледни точки, това няма да промени голямата картина. Защото през всяка част можем да прозрем истините за цялото. Та този път към познание на нашата автентична същност и Вселената (двете могат да се сведат до едно и също), ще ни отведе до нашите истини по всеки един въпрос от живота, който ни вълнува – без значение дали в областта на храненето, здравословните практики, отношенията ни с другите, реализацията на потенциала ни или друга тема. Той ще ни отведе и до едно по-дълбоко разбиране за Радостта, Светлината, Любовта, за Цялото…

И въпреки че всяка идентификация с някой или нещо по един или друг начин вкарва в тесни рамки и ограничава бляскавата ни многоаспектна същност, все пак може да ме назовавате с името ми – Иван Василев (а и да се свържете с мен на имейл zdravelei@gmail.com или чрез формата за контакти по-долу). Име, на което до преди време гледах повече като нещо, дадено ми от моите родители. Но за което ми бе припомнено, че също носи кодовете за мисията и същността ми и е мой избор на едно по-висше ниво. Ниво, на което бих казал АЗ СЪМ МЪДРОСТ, РАДОСТ, РАЗБИРАНЕ.

Още веднъж добре дошли, влизайте, вратата се отваря навътре!


Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s